Právní poradna

Dostal(a) jste se do situace, která vyžaduje odbornou právní radu? Potřebujete informace ohledně majetku, rozvodu, nemocenské, výpovědi apod.? Získání právních rad je mimo vaše finanční možnosti?

Charita Hlučín nabízí zprostředkování právní pomoci, a to formou bezplatné právní poradny, kterou poskytují dobrovolnicky advokáti renomované advokátní kanceláře Křížák & Partneři. Poradna je otevřena každý poslední čtvrtek v měsíci od 15.00 do 17.00 hodin v sídle Charity Hlučín na ulici U Bašty 275 v Hlučíně. Tato právní poradna není sociální službou.

K návštěvě je nutné se objednat předem.

Kontakt pro objednání:

Bc. Andrea Kostelníková
U Bašty 275/3, 748 01 Hlučín
Kancelář: pondělí – čtvrtek 8:00 – 14:00 hod.
tel.: 595 043 275, mob.: 731 354 877
e-mail: sekretariat@charitahlucin.cz

Advokátní kancelář Křížák & Partneři je zavedená, stabilní, dynamicky se rozvíjející advokátní kancelář, která svou pověst zakládá na poskytování kvalitních služeb za adekvátní cenu při zachování plné diskrétnosti. Disponuje bohatými zkušenostmi v oblasti občanského, obchodního, trestního či správního práva. Při poskytování právních služeb klade důraz na diskrétnost, erudici, kvalitu, důstojnost, etiku a korektnost právních vztahů. Kancelář má sídlo v Ostravě a pobočky pak v Opavě a Praze. Své služby ale poskytuje na celém území ČR. Pomoc potřebným na Hlučínsku provádějí advokáti této kanceláře v rámci spolupráce s Charitou Hlučín bez nároku na honorář.