Vyhlašujeme potravinovou a materiální sbírku pro ukrajinské uprchlíky

Sbírka bude probíhat v Křesťanském centru v Hlučíně do 31.3.2022

 

Charita Hlučín ve spolupráci s Farností Hlučín, městem Hlučín a Diecézní Charitou ostravsko-opavskou vyhlašuje potravinovou a materiální sbírku pro ukrajinské uprchlíky na Hlučínsku.

Pokud se do sbírky zapojíte, věnujte prosím jen položky, které jsou na seznamu. Jiné věci nebudeme z kapacitních důvodů schopni převzít. Sbírka poběží až do odvolání. Seznam budeme průběžně aktualizovat a doplňovat. Případné přebytky darujeme ukrajinským uprchlíkům v okolních regionech.

KDE/KDY:

Křesťanské centrum ve farním dvoře v Hlučíně (u kostela sv. Jana Křtitele, Farní 284/7 Hlučín) od 14. března do 31. března v těchto dnech:

pondělí a úterý 13:00 – 16:00 hod.

čtvrtek 10:00 - 18:00 hod. 

pátek 8:00 - 18:00 hod. 

CO:

Potraviny: trvanlivé mléko, konzervy (masové, rybí, rajčatový protlak), ovesné vločky, dětská krupice, rýže, těstoviny, přesnídávky, olej, bulgur, džem/marmeláda, sirup, vejce, luštěniny, paštiky, piškoty, sušenky, brambory, mrkev, řepa, cibule, ovoce (jablka)

Drogerie: gumové a jednorázové rukavice, čisticí prostředky (nádobí, WC, podlahy), dezinfekce, pytle na odpad (35 l, 60 l, 120 l), prací prostředky, papírové kapesníky 

Papírnictví/ostatní: bílé a barevné papíry, krepový papír, pastelky, fixy, nůžky, lepidlo, omalovánky, vystřihovánky

 

Milí spoluobčané na Hlučínsku, předem vám děkujeme za vaši pomoci. Velmi si toho vážíme.

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio