Tři králové vyrážejí do ulic

Přispívat lze online i do pokladniček na veřejných místech

 

První kolednické skupiny v těchto dnech vyrážejí do ulic Hlučínska, aby po roční odmlce přinesly do našich domovů radostnou zvěst. Nejvíce koledníků potkáme o víkendu 8. - 9. ledna, ale koledovat se bude i v dalších dnech až do 15. ledna. 

Pokud vás koledníci nezastihnou doma, je několik dalších možností, jak do sbírky přispět. Navštivte stránky sbírky a můžete přispět do online kasičky. Aby byly prostředky připsány naší Charitě, je nutné vyplnit PSČ obce, která se nachází na Hlučínsku a nebo zadat přímo název naší Charity Hlučín. Můžete také poslat platbu napřímo bez využití platební brány, a to na účet 66008822/0800 s variabilním symbolem 777988005. Zadání var. symbolu je velmi důležité. Jen tak bude částka přidělena Charitě Hlučín. Třetí bezhotovostní variantou je využití QR kódu. 

V kostelích, na úřadech, v obchodech, lékárnách a řadě dalších míst jsou umístěny tzv. statické pokladničky. Do nich můžete přispívat až do 16. ledna. Jejich aktuální seznam najdete zde

Moc vám děkujeme, že prostřednictvím Tříkrálové sbírky pomáháte lidem, kteří žijí kolem nás a často ne svou vlastní vinou se ocitnou v těžké životní situaci. Zároveň z celého srdce děkujeme našim dobrovolníkům. Bez jejich pomoci by sbírka nemohla proběhnout. 

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio