Porouchaná pec dílnu nezastavila

Děkujeme všem, kdo přispěchali na pomoc

„V nouzi poznáš přítele…“ a „Musíme si pomáhat…“ jak otřepané fráze, a přece… Stalo se, že jsme se my povětšinu času pomáhající, ocitli v nouzi a poznali, kdo je náš „přítel“.

V polovině listopadu se nám pokazila keramická pec, a protože je to čas, kdy je naše dílnička nejvytíženější, je každý den výraznou ztrátou – tolik krásných výrobků a vánočních dárků čekajících na glazovaný kabátek… V této nouzi jsme začali volat na všechny strany, a všichni opravdu všichni nám přispěchali na pomoc. Hned jsme zboží opatrně rozvezli do základních škol a výtvarných center, kde nám zpřístupnili své keramické pece. Díky všem dobrým lidem se podařilo dohnat tu obrovskou ztrátu a naše výrobky už se těší, až budou dělat radost.

Tímto bychom chtěli velice poděkovat pracovníkům ZŠ Darkovice, ZŠ Hať, ZŠ Hornická Hlučín, ZŠ Ludgeřovice, ZŠ Markvartovice a v neposlední řadě Centru výtvarných terapií Skořápka. Bez vás bychom to nezvládli. Děkujeme!