Naděje se vrátí

Píseň D. Deyla pomůže rodinám zasaženým pandemií

 

Už více než rok žijeme s pandemií nemoci covid-19, která významně ovlivnila životy milionů lidí v České republice i po celém světě a způsobila řadu citelných omezení v našich pracovních i společenských aktivitách. Na pomoc těm, kteří přišli o někoho blízkého nebo se dostali kvůli pandemii do vážné situace, vyhlásila Charita Česká republika sbírku Naděje se vrátí. Středobodem této dobročinné akce je stejnojmenná píseň a videoklip zpěváka Davida Deyla.

Cílem této akce je získat finance na pomoc rodinám zasaženým pandemií, které mnohdy přišly o živitele nebo je krize těžce zasáhla zdravotně či sociálně. Peníze půjdou na podporu projektů zaměřených na pomoc těmto lidem a také do zdravotních a sociálních služeb. V neposlední řadě chce projekt posluchače a diváky povzbudit a dodat jim tolik potřebnou naději.

„Od loňského jara pomáháme lidem, kteří se kvůli pandemii nemoci covid-19 dostali do těžké životní situace. Zvláště chudým lidem a těm, kterým hrozí sociální propad a společenské vyloučení, samoživitelkám a samoživitelům,“ říká Lukáš Curylo, ředitel Charity Česká republika. „Vítám tuto inciativu a věřím, že také píseň Naděje se vrátí přinese mnoha lidem radost a následně rodinám zasaženým pandemií konkrétní pomoc.“

Sbírkový účet: přispívat lze na účet 44665522/0800 u České spořitelny, variabilní symbol 987, a to bankovním převodem i kartou online.

Píseň i další informace najdete zde

 

 

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio