Dlouhý zákaz návštěv v domově sv. Mikuláše končí

Podmínky budou přísné. Návštěvníci mohou podstoupit test přímo v domově

 

Od 5. prosince se mohou klienti domovů pro seniory znovu těšit z přítomnosti svých blízkých. Ani náš domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích nebude výjimkou. Vzhledem k současné epidemiologické situaci a nařízením a metodikám budou nastavená opatření přísná. Důležitou dobrou zprávou pro blízké našich klientů je, že mohou v domově podstoupit antigenní test a nemusí tak cestovat na odběrová místa. Test jim provede zdravotní sestra domova zdarma. Jeho negativní výsledek je důležitou podmínkou pro to, aby návštěva mohla proběhnout.

Kromě testu čekají návštěvníky i další přísná opatření, vč. nutnosti využití respirátoru FFP2/KN 95. Návštěvy budou probíhat podle rezervačního systému. Bez předchozí konzultace s vedoucí domova proto domov nenavštěvujte. V takovém případě návštěva nebude umožněna.

Jsou nastaveny výjimky v případě terminálního stavu klienta či pro opatrovníky. O systému, jak budou návštěvy probíhat, byli informování nejbližší všech našich klientů. Podrobná pravidla jsou také uveřejněna na našem webu zde.

Našim cílem je maximální ochrana klientů i našich pracovníků. Děkujeme proto všem za pochopení a věříme, že už je na dohled doba, kdy se vrátíme do běžného režimu.

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio