Dar od ŠKODA AUTO požehnán

Nová Octavia už slouží zdravotním sestrám

 

Otec Petr Rak dnes požehnal novému autu, které získala naše Charita darem od společnosti ŠKODA AUTO. Auto budou používat zdravotní sestry Charitní ošetřovatelské služby, které pečují o nemocné a umírající na Hlučínsku. Nové kvalitní auto je pro službu obrovskou pomocí, za kterou společnosti ŠKODA AUTO moc děkujeme.

ŠKODA i nadále podporuje boj proti šíření pandemie koronaviru. Jako největší poskytovatel mobility sociálních služeb a jiných institucí z oblasti českého zdravotnictví, věnuje automobilka 100 vozů ŠKODA OCTAVIA v celkové hodnotě zhruba 85 milionů korun humanitárním organizacím ve své domovské zemi. O vozy se mohly ucházet zařízení nebo organizace jako jsou nemocnice, sociální služby, zařízení pro seniory nebo nevládní organizace (NGO), nabízející terénní pomoc ohroženým spoluobčanům.

Předseda představenstva ŠKODA AUTO Bernhard Maier říká: „Během pandemie koronaviru sázíme ve ŠKODA AUTO na rychlou, nekomplikovanou a efektivní pomoc. Podporujeme všechny, kteří jsou nyní odkázaní zejména na terénních službách. Darujeme proto 100 vozů OCTAVIA v hodnotě zhruba 85 milionů korun organizacím působícím ve zdravotních a sociálních službách. Naše odpovědnost jako podniku sahá daleko za brány našich závodů. V těchto časech víc, než kdy jindy.“

Copyright © 2018 Charita Hlučín - Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio